keskiviikko 6. toukokuuta 2009

2008 Walkabout suunnittelua

5. heinäkuuta 2008

UusiWalkabout

Idea oli muhinut päässä jo useamman vuoden, joten oli aika vihdoin päästää se ulos. Nyky elämän mukanaan tuoma elämän helppous on ainakin itsessä aikaansaanut kovan luokan pullamössöittymistä. Jos aamulla ei paista aurinko, kun juo aamun ensimmäistä kuppia hyvin cremoittunutta espressoa, niin päivä on jo auttamatta pilalla. Ympärillämme pyörivät elämää helpottavat laitteet ja palvelut osaltaan lisäävät tätä Nyky mallisen elämän ähkyä.

En tarkoita, että kaikki elämän helpottaminen olisi mitenkään pahasta, mutta homman ideana on antaa meille takaisin se kyky nauttia näistä asioista. Pyrimme hakemaan sitä tunnetta, mikä pitäisi herätä jos pitkän ajan jälkeen pääsee esim. lämpimään suihkuun.

Ratkaisu tähän minkään riittämättömyyteen on siis uusi-Walkabout. Tätä ideaa olemme nyt testaamassa.

Homman idea menee siis lyhykäisyydessään näin. Kasasimme ystäväni Sami Seppäsen kanssa reppuun vain pakollisimman: hammasharja, yhdet vaihtovaatteet, makuupussi, pari purkkia hernekeittoa, intinpakki, kahvia ja näkkileipää ja tietysti kitarat. Tähän tarkoitukseen oli jo ajoissa talvella varattu viikko aikaa, joka on nyt sitten käsillä. Sanomattakin lienee selvää, että visat ja kännykät jäävät kotiin.

Tällä blogilla on tarjoitus kertoa reissun jälkeen, miten kaikki meni ja ketä me missäkin tapasimme. Yksi kertakäyttökamera toimittaa visuaalisen ilmeen taltiointia. Jatketaan tästä, jos tulemme ehjinä takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti