keskiviikko 6. toukokuuta 2009

2008 Kotona taas

14. heinäkuuta 2008

Taas kotona

Noin, reissu on sitten tehty ja kotona ollaan. Tunnelmat ovat mitä kummallisimmat, johtuen kaikesta mitä meille tapahtui. Nousimme siis bussiin maanantaiaamuna kello 06.15 ja matkustimme Pyhäjärvelle. Tämän jälkeen sattui ja tapahtui vaikka mitä, siitä lisää pian oikoluennasta tulevasta päiväkirjastamme. Otimme myös kuvia, jotka saamme tänhne jonkin ajan kuluttua.

Kiitos teille kaikille keiden kanssa meillä oli ilo viettää aikaa, te teitte tästä kokemuksen. Suuri kiitos nyt aluksi ainakin Riitalle, erityisesti ystävällisyydestä ja inhimillisyydestä ja ensimmäisen kommentoijan pysti sinne suunnalle. Vielä maailma kantaa päällään aitoja ihmisiä!

Palaan päiväkirjan muodossa viimeistään ensi viikolla.
Siihen asti.

1 kommenttia:

Samistoteles kirjoitti...

Khyllä khyllä!! Kotona ollaan ja nyt on tasan viikko takana mukavuuksien ääressä löhöilyä. Matka oli uskomaton ja sellaiseksi sen tekivät kaikki ne ihmiset joiden kanssa saimme jakaa pienen hetken heinäkuuta. Kiitos minunkin puolesta kaikille jotka auttoivat meitä. Teitte tästä kesästä sellaisen jonka muistan aina. Pian tänne sivuille tulee kuvat matkastamme. Kuvat antavat pienen maistiaisen kokemuksistamme, mutta paljon uskomattomia käänteitä jää piiloon näiden kuvien taakse.
Ajatus uudesta matkasta on jo laitettu vireille. Matkasta tulee tuplasti pisempi eli sitä pitää jo hiukan suunnitella. Suunnittelu onnistuu ainoastaa Topin autotallissa viskipullon ääressä kylmänä talvi-iltana. Eipä siinä. Palataan asiaan!!!
-Sami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti