torstai 23. tammikuuta 2014

Sikahyvää possua.

En aio selitellä miten taivaallista tästä tuli, kokeilkaa ite. Oon sellaisen vuoden verran nyt testaillut täydellistä reseptiä ylikypsälle possulle. Tämä ylittää kaikki!

Määriä en osaa sen tarkemmin kertoa, koska teen ruokaa aina ihan fiiliksellä. Tässä jotain mitä pataan kannattaa laittaa:

-Iso ulkofile, jossa mielellään rasvaa toisella puolella
-Merisuolaa ja mustapippuria hierotaan kylkeen
-Laiton viimekesän chilit jauhoksi ja sitä päälle
-Valkosipulia tietysti vähän

Haudutuspataan koko mötikkä rasva ylöspäin, tippa vettä pohjalle ja hetken verran kunnon lämmöillä. Sitten lämmöt pienelle.

-Valkoviinietikkaa
-ananasta

Sitten neljä tuntia odottelua ja oluen lipittelyä. Pieni pala taivasta maan päällä. -T

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti